Szakács: E.J.S.

Mottóm

Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.

Receptjeim és cikkeim: E.J.S.

Spárgás Risotto

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgát nem használják sokan, minden háziasszony úgy gondolja, hogy az elit mag fogyasztja az éttermekben, pedig minden nagyobb szupermarketben ...

Tovább

Joghurtos uborkasaláta

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Az uborkasaláta könnyen elkészíthető, általában pörköltök vagy csirkeételek mellé szoktuk tálalni.

Tovább

Egyszerű rákkoktél

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Elkészítés: 1. Keverjük össze a mártás összetevőket (chili szósz, ketchup, torma, citrom leve, Tabasco szósz, koriander) egy közepes tálban és ...

Tovább

Bazsalikomos humusz

Értékelés: (5 / 5)

A humusz az egyik legrégebbi arab étel, még ma is a közép-keleti konyhák egyik alapétele.

Tovább

Brokkolis mandulás csirke

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (4.3 / 5)

A legjobb, amit a főzésben szeretek, hogy nem kell túl bonyolítani a dolgokat, ha éppen nincsen sok hozzávalónk a hűtőben, ...

Tovább

Csokoládés Guinness torta

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.4 / 5)

A következő ínyencség egy igazán különleges recept, egyik ír ismerősömtől származik.

Tovább

Tükörtojás, gomba és mángold ágyon

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A mángold a disznóparéjfélék családjába tartozó konyhazöldség, legközelebbi ismertebb rokona a cékla.

Tovább

Áfonyás palacsinta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Azok a jó amerikaiak milyen sok mindent adtak nekünk?

Tovább

Cheddar sajtos puffancsok

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Elkészítés: 1. Egy közepes méretű lábasban öntsük a vizet, tegyük hozzá a vajat és a sót, és forraljuk fel magas hőfokon. 2. Csökkentsük a lángot közepesre ...

Tovább

Karamellizált hagyma mártogatós

Értékelés: (5 / 5)

A finom csipszek és mártogatósok, csak igazán finom és ízletes szószokkal az igaziak.

Tovább

Rákos mártogatós recept

Értékelés: (5 / 5)

Aki igazán különleges előétellel akar előállni, az nem hagyja ki ezt a mártogatóst.

Tovább

Párolt gyöngyhagymák

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.

Tovább