Szakács: E.J.S.
Mottóm
Egyik hobbim a főzés, szeretek új dolgokat kitalálni és kísérletezni a finomságokkal.
Receptjeim és cikkeim: E.J.S.
Tükörtojás, gomba és mángold ágyon
A mángold a disznóparéjfélék családjába tartozó konyhazöldség, legközelebbi ismertebb rokona a cékla.
TovábbCheddar sajtos puffancsok
Elkészítés: 1. Egy közepes méretű lábasban öntsük a vizet, tegyük hozzá a vajat és a sót, és forraljuk fel magas hőfokon. 2. Csökkentsük a lángot közepesre ...
TovábbRákos mártogatós recept
Aki igazán különleges előétellel akar előállni, az nem hagyja ki ezt a mártogatóst.
TovábbPárolt gyöngyhagymák
A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.
TovábbDinó fészek bébikrumplival
Ha kisgyereket várunk vendégségbe, vagy csak gyerekzsúrt szervezünk..
TovábbAlmás-répás muffin recept
Mintha a finom répatorta és az almás sütemény úgy döntött volna, hogy kéz a kézben járnak.
TovábbBanános-diós muffin recept
Azt hiszem, ez a kedvenc muffin receptem mind közül, mert a banán és a dió nagyon jól kiegészíti egymást.
TovábbSzedres muffin recept
A szomszéd szederfája rendszerint átlóg a mi udvarunkba, azért a lehullott gyümölcsöket mire is használhatnánk fel, mint egy finom szedres ...
Tovább