Választott hozzávaló: Paradicsom
Fehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
TovábbMediterrán omlett négyféle sajttal
Az újévi hagyományos ételek után másra vágytam, erre az olaszos, mediterrán egytálra esett a választásom.
TovábbChilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, ...
TovábbSzardíniás-tojásos saláta
Aki szereti a halas mediterrán ételeket, azoknak ajánlom. Könnyű, gyors, egészséges és még finom is.
TovábbKunsági pacalpörkölt sós krumplival
Ezt a fogást konzerves pacalból készítettem, amit feltúrbóztam egy kicsit.
TovábbAvokádó és tojás csőben sütve paradicsommal
Avokádót sokan csak nyersen fogyasztják, pedig sütve is finom. Elkészítése egyszerű, de az eredmény egy nagy élmény. Érdemes kipróbálni.
TovábbKacsamájpástétommal és tojással töltött paprika
Mutatós, színes és finom étel, melyet könnyű elkészíteni.
TovábbFusilli chiliszószós szardíniával és mozzarellával
Jamie Olivernek - akit én kedvelek - van egy műsora, melyben 15 perces kajákat készít. Nos, én is főztem egy ...
TovábbTejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével
Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.
TovábbLecsós rizs gombapaprikással
Lecsó gombapaprikással. Ha még nem próbáltátok ki, tegyétek meg.
Tovább