Választott hozzávaló: Paradicsom

Sajtos tortellini paradicsomos szardíniával és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc olasz ételem a tortellini. Sokféleképpen lehet variálni.

Tovább

Csusza resztelt csirkemájjal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nem mindennapi kombináció.

Tovább

Sajtos libamájpástétommal töltött paprika

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finomság vacsorára, amit a család is szeretni fog.

Tovább

Kacsás kása farhátból

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.

Tovább

Vörösboros gombapaprikás tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...

Tovább

Húsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...

Tovább

Sonkás-gombás-mozzarellás pizzaszelet

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

15 perc után a pizza tökéletesen megsült, a tészta kívül ropogós volt, belül omlós, a rátétek állaga pont olyan volt, ...

Tovább

Tojás zsemlében velegrillezett virslivel és zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy nagyon egyszerű, gyors, de finom vacsora.

Tovább

Vörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán ...

Tovább

Vörösboros-paprikás csirkecomb krumplipürével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez még Karácsony előtt készült, de csak most jutottam hozzá, hogy megírjam a bejegyzést. Nagyon finomra sikeredett, akár még a ...

Tovább

Pizza con prosciutto funghi e formaggio

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez az egyik kedvencem, már számtalanszor elkészítettem, most a receptet is leírom.

Tovább