Választott hozzávaló: Paradicsom
Sajtos tortellini paradicsomos szardíniával és mozzarellával
Egyik kedvenc olasz ételem a tortellini. Sokféleképpen lehet variálni.
TovábbSajtos libamájpástétommal töltött paprika
Egy finomság vacsorára, amit a család is szeretni fog.
TovábbKacsás kása farhátból
Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.
TovábbHúsleves kacsafarhátból metélttésztával
Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.
TovábbVörösboros gombapaprikás tésztával
A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...
TovábbHúsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával
A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...
TovábbSonkás-gombás-mozzarellás pizzaszelet
15 perc után a pizza tökéletesen megsült, a tészta kívül ropogós volt, belül omlós, a rátétek állaga pont olyan volt, ...
TovábbTojás zsemlében velegrillezett virslivel és zöldségekkel
Egy nagyon egyszerű, gyors, de finom vacsora.
TovábbVörösboros kacsanyakpörkölt zöldborsóval és salátával
Eddig pulykanyak pörköltet láthattatok tőlem, most bemutatok egy másik izgalmas pörköltet, amely ízvilágában kicsit eltér, szerintem finomabb. Próbáljátok ki. Aztán ...
TovábbVörösboros-paprikás csirkecomb krumplipürével
Ez még Karácsony előtt készült, de csak most jutottam hozzá, hogy megírjam a bejegyzést. Nagyon finomra sikeredett, akár még a ...
TovábbPizza con prosciutto funghi e formaggio
Ez az egyik kedvencem, már számtalanszor elkészítettem, most a receptet is leírom.
Tovább