Választott hozzávaló: Paradicsom

Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Volt egy darab szikkadt kenyerem. Máskor a madaraknak szoktuk adni, de most úgy döntöttem, bundáskenyér lesz belőle. Egy kicsit felturbóztam.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Töltött paprika és paradicsom kolbászhússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem teljesen hagyományos töltött paprika. A krumplikat megpucolom, kockára vágom. A chilit felszeletelem. A hagymákat aprítom, egy serpenyőben olajon megdinsztelem.

Tovább

Chilis túrókrémmel töltött paprika és paradicsom

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy újabb hideg finomság a hétköznapokra.

Tovább

Lecsós bab sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Francia étel, fondüként is fogyasztják.

Tovább

Piperade, azaz francia lecsó tojással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mi lecsónkra leginkább hasonlító változat. Szemben a ratatouille-val, ebben nincs padlizsán, és cukkini.

Tovább

Pulykanyakleves zöldségesen metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egyik kedvenc levesem, gyakran készítem. Ebbe most óriási nyak, némi zöldség került és levestésztát főztem bele.

Tovább

Túrókrémmel töltött paprika és paradicsom bruschettával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Túrókrémmel töltött paprikát és paradicsomot ettem bruschettával. Ajánlom.

Tovább

Szardíniás-tojásos saláta mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bármikor finom tud lenni ez a mediterrán saláta. Finom és nem kell órákig főzni.

Tovább

Vörösboros rizses lecsó füstölt szalonnával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó, ami a számomra a megunhatatlan jelzővel él.

Tovább

Pizza Ratatouille

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A francia és az olasz konyha házasításának az eredménye. Próbáld ki, nagyon finom.

Tovább

Ratatouille rizzsel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó minden fajtáját imádom. Ezúttal egy francia lecsót hoztam. Bár már több ratatouille receptet töltöttem fel, most azonban egy ...

Tovább