Választott hozzávaló: fűszerkeverék
Vörösboros resztelt borjúmáj
Rég volt már máj, már nagyon megkívántam, ezért vörösboros resztelt borjúmájat készítettem jó kis sós krumplival.
TovábbMilánói spagetti másképpen
Milánói spagetti kicsit másképp, nem úgy ahogy megszoktuk. Pasta, perfavore?
TovábbVéres hurka lilahagymás-szalonnás krumplival
Bár ez inkább téli jellegű étel, de a mai időjárás mellett, amikor hol kánikula van, hol pedig fázik az emberfia, ...
TovábbRatatouille leves mozzarellával
Francia lecsós beütés sok zöldséggel. Ezt talán kevesen ismerik, de annál finomabb! :)
TovábbTejszínes kagyló tésztával
Amikor éveken keresztül az Adrián nyaraltunk, csaknem mindennap szedtem fekete kagylót. Ott szerettem meg ezt a finomságot.
TovábbTöltött karalábé tejfölösen és sajtosan
Imádom a töltött karalábét! Nem a 10 perc alatt elkészítem ételek között van, de megéri a fáradtságot.
TovábbDarált hússal töltött gomba paradicsomszószban
Töltött gomba másképp. Miután több töltött gombát is feltettem, valami újat akartam kreálni. Remélem sikerült. Nekem nagyon ízlett!
TovábbHúsvéti tortellini
Bár a recept Húsvétra készült -a sonka és a tojás miatt - de nem csak akkor esik jól.
TovábbTöltött paprika és paradicsom
Hétvégén nagyon jó idő volt, ezért fogtam a Hot Pan-t és kimentem a szabadba főzőcskézni.
TovábbHúsos ravioli medvehagymás paradicsomszósszal
Kedvenc olasz ételem, hússal, medvehagymával, bazsalikommal, paradicsomszósszal nyakon öntve.
Tovább