Választott hozzávaló: fűszerkeverék
Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval
A lazac szerintem a tengeri halak királya. Nagyon kedvelem, most sütve készítettem el, sült zöldségekkel.
TovábbGombás tészta olívabogyóval és chilivel
Bár nagyon szeretem a sajtot, ezúttal ez kimaradt. (Őszintén mondva, elfeledkeztem róla, de így is finom volt.) A tésztát felteszem ...
TovábbGombás tészta reszelt sajttal
Szeretem az olaszos tésztákat, de ennek a receptnek a királynője a speciális chili, a saját termesztésű Rare Ubatuba Cambuci Pepper, ...
TovábbVörösboros birkapörkölt sós krumplival
Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.
TovábbSavanyú káposztás csirkecombok
Egy szakácskönyvben találtam ezt a nagyon finom ételt, érdemes vacsorára találni. Egy tepsibe teszem a már megmosott, megtisztított, sózott, borsozott, ...
TovábbKaralábéleves csirkemájjal és fehérborral
A karalábélevest csirkemájjal gazdagítottam és fehérborral bolondítottam. Finom is lett!
TovábbSaslik zöldségekkel
Imádom a grillezett finomságokat. Most sertéshúsból készítettem el a saslikot.
TovábbRatatouille pâtes
Azaz Francia lecsó tésztával. A lecsó minden változatát szeretem, így a franciát is.
TovábbSoproni sült oldalas
Érdemes elkészíteni, mert nagyon finom, szaftos étel. Igazi férfiaknak való! A húst megmosom, kisebb darabokra szelem. Sózom, borsozom, fűszerkeveréket teszek ...
TovábbŐrségi májgombócleves gyorsan
Ma volt végre egy rövid idő, hogy be tudtam jutni a konyhába. No nem valami komolyabbat főzni, csak egy gyors ...
TovábbThai tökleves rákkal
Ezzel a recepttel azt kívántam megmutatni, hogy a tököt nem csak sütni lehet, s nem csak krémlevesnek főzhető, de egzotikusnak ...
TovábbSonkás tortellinileves
Mondtam már, hogy imádom az olasz konyhát? Finom, gazdag leves, tele mindennel!
Tovább