Választott hozzávaló: fűszerkeverék

Medvehagymás zellerleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben még volt néhány medvehagymalevél, ezért a zellerleveshez ízesítettem.

Tovább

Fehérboros-tejszínes töltött karalábé

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Zsenge karalábé töltve, lehet ennél finomabb? Én most így készítettem el.

Tovább

Túrós-tejfölös gomba csőben sütve

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hű, ez nagyon finom lehet! No, ez így is van! Könnyű nyári étel, vegáknak is.

Tovább

Fehérboros salátaleves baconnal és sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ettél már salátalevest? Ha nem, akkor itt a remek alkalom! Próbáld ki!

Tovább

Csőben sült töltött paprika krumpliágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Töltött paprikát akartam enni, így hát rászántam magam. Ez viszont más, mint a szokásos töltött paprika.

Tovább

Rántott csirkecomb petrezselymes újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rántott csirkecombot készítettem petrezselymes újkrumplival, sült répával, spárgával és lilahagymás-fokhagymás paradicsomsalátával.

Tovább

Spárgás-gombás omlett baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Spárga finom és egészséges, sajnos csak rövid ideig van, de addig ki kell használni az időt.

Tovább

Spagetti spárgával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vörösboros zöldspárgás, gombás, kolbászos spagettit csináltam, ami feltette az i-re a pontot.

Tovább

Töltött paprika és paradicsom baconba tekerve

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A töltött paprikát és paradicsomot baconba tekertem, majd megsütöttem. Nemcsak finom, de nagyon guszta lett.

Tovább

Sajttal-sonkával töltött rántott tökvirág

Értékelés: (5 / 5)

Nőtt egy tök a kertünkben, pedig nem ültettük, s virágozni kezdett. Már vagy 6 méter hosszú, s több oldalhajtása is ...

Tovább

Kolbászos-sajtos rakott karfiol

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A rakott karfiolt többnyire főtt rizzsel és darált hússal szokták készíteni. Nos, én ezen változtattam.

Tovább

Sajtos omlett baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sajtos omlettet készítettem baconnal, mángolddal, paradicsommal, paprikával, újhagymával.

Tovább