Szakács: Gizi

Mottóm
Az ételek elkészítéséhez nem csak megfelelő alapanyagokra, de teljes odaadásra is szükség van.
Magamról
Már több mint 30 éve sertepertélek a konyhában, kisebb-nagyobb sikerekkel. Imádok sütni és főzni, és persze finomakat enni. Kedvencem a csokitorta.Receptjeim és cikkeim: Gizi
Fűszeres húsgolyó gombamártással
Egyszerű, bő fél óra alatt elkészíthető, és még a hétvégi asztalon is megállja a helyét.
Tovább3bit szelet
Sütés nélküli sütemény. Igaz a házi karamell elkészítése kicsit időigényes, de az íze mennyei.
TovábbMedvehagymás-túrós csiga
A készen vásárolt leveles tésztának köszönhetően pikk-pakk elkészül. A medvehagymát apróra felvágni. Az előnyújtott leveles tésztát, ha a fagyasztóból vesszük ...
TovábbParadicsomos krumpli
Egyszerű főzelék, melyet nyáron frissen szedett paradicsommal, télen pedig sűrített paradicsommal készítek.
TovábbSajtkrémes-sonkás piskótatekercs
Piskótatekercset süthetünk sós változatban is, majd a húsvéti ünnepre finom sajtkrémmel töltsük meg.
TovábbMedvehagymás lángos
Nálunk nagy kedvenc a sajtos-tejfölös lángos, így sokszor sütök. A tésztába belecsempészett medvehagymával pedig csak még finomabbá tehetjük.
TovábbTojásos cukkinipörkölt
Egy nagyon egyszerű étel, melyet nyáron a saját termésű cukkiniből szívesen készítek.
TovábbTiramisu palacsinta
Tiramisu az olaszok közkedvelt desszertje, melyet sütés nélkül, egyszerűen az asztalra varázsolhatunk. Én most egy kis csavarral, a kisütött kakaós ...
TovábbBrokkolikrémes tészta
Brokkoliból, és néhány hozzávalóból, egy igen egyszerű, rövid idő alatt elkészíthető, tésztás ételt varázsoltam az asztalra.
TovábbZöldséges csirkeszárny
Pikk-pakk összeállítható, és a többi már a sütő dolga. Egy bő óra múlva, pedig már ott illatozik a finom ebéd ...
Tovább