Sült kolbász és szalonna sült zöldségekkel

2013-12-06
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 15 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 45 perc

A sült kolbász az, amit az év bármelyik szakában szívesen elfogyasztok. Vettem hozzá szalonnát és friss, finom zöldségekkel tálaltam.

Ezeket szerezd be:

  • 2 db sütnivaló kolbász
  • 1 szelet füstölt szalonna
  • 5 db krumpli
  • kacsazsír
  • 2 db paradicsom
  • 1 db csípős hegyes paprika
  • 5 db csiperkegomba
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)

1. Lépés

A krumplit megfőzöm, megpucolom.

2. Lépés

Egy serpenyőbe teszek zsírt, a krumplit beleszeletelem. A kolbászokat ráteszem, megszurkálom. A paradicsomot, paprikát félbevágom, a gombáknak levágom a törzsét, belehelyezem a serpenyőbe. A szalonnát bevagdalom, a krumplikra helyezem, fűszerezem.

3. Lépés

Megsütöm, tálalom.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

1,015 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sült kolbász és szalonna fehérboros káposztaágyon

  • Hurka és kolbász kakukkfüves-rozmaringos krumplival

  • Véres hurka lilahagymás-szalonnás krumplival

  • Hurka és kolbász baconos krumplival

  • Fehérboros hurka és kolbász savanyú káposztával

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    1198 kcal
  • Zsír

    70,6 g
  • Koleszterin

    187 mg
  • Szénhidrát

    82,3 g
  • Cukor

    7,1 g
  • Fehérje

    58,8 g