Választott hozzávaló: Sárgarépa

Kacsás kása farhátból

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha van ludas kása, akkor miért ne lehetne kacsás kása is?! Finom pépes étel farhátból.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom húslevest készítettem kacsafarhátból, amit metélttésztával szervíroztam.

Tovább

Húsleves kacsafarhátból és nyakból grízgaluskával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A múltkor annyira finom lett a farhátból főzött leves, hogy meg kellett ismételni, de ezúttal nyak is került bele és ...

Tovább

Tejfölös bableves füstölt karajjal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Itt a tél, jöjjön hát akkor egy finom téli leves.

Tovább

Cukkini krémleves levesgyönggyel

Értékelés: (5 / 5)

Egy iszonyatosan könnyű leves ebédre vagy vacsorára. Bármilyen levesgyönggyel vagy croutonnal fogyaszthatjuk.

Tovább

Fehérboros fácánleves gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.

Tovább

Rumba áztatott aszalt gyümölcsökkel töltött sertéskaraj

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár már vége az ünnepeknek, mégis valami finomra vágytam. Délelőtt a húst kiklopfolom, sózom, borsozom, ráteszem a feldarabolt gyümölcsöket, feltekerem. ...

Tovább

Vörösboros gombás marhaszelet vadas- és sütőtökszósszal

Fogás:
Értékelés: (3.7 / 5)

Vörösboros gombás marhaszeletet készítettem fokhagymás, vajas krumplipürével, amit vadas- és sütőtökszósszal bolondítottam.

Tovább

Újévi kocsonya

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mai ebédem: kocsonya. Ez igazándiból újévre készült, de annyi volt az étel, hogy csak most került rá a sor.

Tovább

Sörös malacsült krumplival és répával

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Szilveszterkor egy finom malacsült? :)

Tovább

Újévi vörösboros lencseleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Újévkor kötelező lencsét enni, hacsak nem akarunk szegények lenni egész évben.

Tovább

Tejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.

Tovább