Választott hozzávaló: Sárgarépa
Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel
Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!
TovábbZöldséges csirkeszárny
Pikk-pakk összeállítható, és a többi már a sütő dolga. Egy bő óra múlva, pedig már ott illatozik a finom ebéd ...
TovábbTavaszi zöldségleves medvehagymával és kolbásszal
Az idő már a tavaszt jelzi, ideje egy finom tavaszi levest főzni.
TovábbVörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.
TovábbFehérboros sütőtökkrémleves feketeerdő sonkával
Már rég főztem sütőtökkrémlevest, most bepótolom, persze egy kicsit másképp, mint amit eddig feltettem.
TovábbFehérboros fácánhúsleves
Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.
TovábbCitromos csirkeragu leves
Nagyon finom étel, érdemes elkészíteni. Ne ijedjünk meg a citromtól.
TovábbHamis tyúkhúsleves
Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirkeaprólék sem volt itthon.
TovábbKaralábéleves csirkemájjal és fehérborral
A karalábélevest csirkemájjal gazdagítottam és fehérborral bolondítottam. Finom is lett!
TovábbVörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal
Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.
Tovább