Választott hozzávaló: Kakukkfű
Spenótos frittata baconnal, zöldségekkel és reszelt sajttal
A frittata az olaszok rántottája. A hozzávalók tetszőlegesek, én most ezt a változatot készítettem el.
TovábbBaconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval
Amint már korábban - a medvehagymás pesto-nál - írtam, a kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használtam fel. Nos, a ...
TovábbMedvehagymás zöld pesto
A medvehagyma most a sláger. Gyorsan készítettem egy zöld pestot sok medvehagymával. A kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használom. ...
TovábbVörösboros birkapörkölt sós krumplival
Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.
TovábbFehérboros-tejfölös székelykáposzta oldalassal és húsgombóccal
Fehérboros székelykáposzta finom oldalassal, füstölt tarjával, húsgombóccal, kolbásszal és szalonnával, jó tejfölösen.
TovábbFehérboros-tejfölös krumplileves zöldségesen lecsókolbásszal
Egy finom levesre vágytam, amiben van egy kis extra. Nos, úgy érzem, sikerült egy kedvemre valót főzni.
TovábbSajtos tortellini paradicsomos szardíniával és mozzarellával
Egyik kedvenc olasz ételem a tortellini. Sokféleképpen lehet variálni.
TovábbVörösboros gombapaprikás tésztával
A hűtőmben volt néhány zöldség, amiből eredetileg lecsót akartam főzni, de a feleségem a paprika nagy részét elhasználta, így változtatnom ...
TovábbCukkini krémleves levesgyönggyel
Egy iszonyatosan könnyű leves ebédre vagy vacsorára. Bármilyen levesgyönggyel vagy croutonnal fogyaszthatjuk.
TovábbFehérboros fácánleves gazdagon
A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.
Tovább