Választott hozzávaló: Kakukkfű
Baconbe csavart sertés
Elkészítés 1. Az olívaolajat, a fűszereket az ízlés szerint sót és borsot egy villával vagy mixerrel feldolgozzuk. A karajt egy ...
TovábbArticsóka krémleves
Először egy szakácskönyvben találkoztam az articsókával, azelőtt még sosem ismertem a növényt és úgy gondoltam, ideje megismerkedni vele.
TovábbCheddar sajtos puffancsok
Elkészítés: 1. Egy közepes méretű lábasban öntsük a vizet, tegyük hozzá a vajat és a sót, és forraljuk fel magas hőfokon. 2. Csökkentsük a lángot közepesre ...
TovábbDijoni csirkeragu recept
Ez a csirkepörkölt emlékeztet bennünket egy sima csirkepörkölt elkészítésének könnyedségére.
TovábbPárolt gyöngyhagymák
A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.
Tovább