Választott hozzávaló: Kakukkfű

Baconbe csavart sertés

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Elkészítés 1. Az olívaolajat, a fűszereket az ízlés szerint sót és borsot egy villával vagy mixerrel feldolgozzuk. A karajt egy ...

Tovább

Articsóka krémleves

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Először egy szakácskönyvben találkoztam az articsókával, azelőtt még sosem ismertem a növényt és úgy gondoltam, ideje megismerkedni vele.

Tovább

Cheddar sajtos puffancsok

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (3.5 / 5)

Elkészítés: 1. Egy közepes méretű lábasban öntsük a vizet, tegyük hozzá a vajat és a sót, és forraljuk fel magas hőfokon. 2. Csökkentsük a lángot közepesre ...

Tovább

Klasszikus bárányborda recept

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (3.8 / 5)

A bárányborda akkor jó, ha jó szaftos, jó fűszeres, omlós, mély vöröses rózsaszín színű.

Tovább

Dijoni csirkeragu recept

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Ez a csirkepörkölt emlékeztet bennünket egy sima csirkepörkölt elkészítésének könnyedségére.

Tovább

Párolt gyöngyhagymák

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A párolt hagyma remek választás marhahús Bourguignon mellé, de remekül kiegészíti bármelyik sültmarha ételt és egyéb pörköltekhez is megfelelő.

Tovább