Választott hozzávaló: Bacon

Baconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Amint már korábban - a medvehagymás pesto-nál - írtam, a kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használtam fel. Nos, a ...

Tovább

Vörösboros birkapörkölt sós krumplival

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.

Tovább

Mediterrán omlett gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sokkal gazdagabb, s finomabb, mint egy sima rántotta. Nagyétkű embernek egytál, de két személy is jóllakik vele vacsorára, egy szelet ...

Tovább

Fehérboros-tejfölös krumplileves zöldségesen lecsókolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom levesre vágytam, amiben van egy kis extra. Nos, úgy érzem, sikerült egy kedvemre valót főzni.

Tovább

Csőben sült tejfölös-sajtos-baconös karfiol

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Erre a finomságra már nagyon vágytam, most végre elkészítettem.

Tovább

Túrós csusza sok tejföllel és sok baconnel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár a csusza általában füstölt szalonnával készül, én most egy kicsit más ízre vágytam.

Tovább

Túrós csusza sült baconnel és virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy rendhagyó csusza.

Tovább

Avokádó és tojás csőben sütve paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Avokádót sokan csak nyersen fogyasztják, pedig sütve is finom. Elkészítése egyszerű, de az eredmény egy nagy élmény. Érdemes kipróbálni.

Tovább

Kacsamájpástétommal és tojással töltött paprika

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mutatós, színes és finom étel, melyet könnyű elkészíteni.

Tovább

Baconös-kolbászos lecsó tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár sokféle lecsót feltettem már, ilyen még nem volt.

Tovább

Sonkával-sajttal-paprikával töltött és baconba tekert csirkemell

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sonkával, sajttal, paprikával töltött és baconba tekert csirkemellet készítettem, vele sült kakukkfüves krumplival, paradicsommal és párolt zöldségekkel.

Tovább

English Breakfast – Angol Reggeli

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a reggeli annyira tartalmas, hogy akár napközben is fogyasztható, még főételként is.

Tovább