Választott hozzávaló: Bacon

Sajtkrémmel töltött újkrumpli baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Már régóta készülök egy töltött krumplira, most végre rászántam magam.

Tovább

Fehérspárga bacon köntösben kapros joghurt mártással

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A mai menü: Fehérspárga bacon köntösben kapros joghurt mártással, párolt rizzsel és zöldségekkel.

Tovább

Baconba tekert spárga petrezselymes újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Baconba tekert spárgát készítettem petrezselymes újkrumplival, gombával, spenóttal, majonézzel. Finom lett.

Tovább

Medvehagyma-krémleves sült baconnal és gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Medvehagyma-krémlevest készítettem baconnal és gombával. Finom lett.

Tovább

Sonkával-tejföllel-sajttal töltött gomba

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nem éppen diétás étel, de nagyon finom, így bátran ajánlom mindenkinek!

Tovább

Füstölt sajtba és baconbe tekert virsli gombaágyon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert a virsli nem csak tormával és mustárral fogyasztható.

Tovább

Quiche lorraine frittata

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ráérős, hétvégi reggelire ajánlom ezt az egyszerű, elkészíthető frittatát. Paradicsom helyett olíva bogyóval is megszórhatjuk sütés előtt.

Tovább

Kacsamájpástétommal töltött karalábé tejfölös szószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne mindig a megszokott darált hús legyen a töltelék.

Tovább

Sajtos-baconös muffin

Értékelés: (5 / 5)

Egy kiadós leves mellé sokszor készítek sós muffint, de egy bögre teával vacsorára is kitűnő választás.

Tovább

Túróval töltött kaliforniai paprika zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hipermarketben olcsón tudtam vásárolni kaliforniai paprikát. Vettem 4 nagyjából egyforma darabot. Ezt fogom most elkészíteni.

Tovább

Baconös-fokhagymás penne

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A zöld színt a mángold, az újhagyma zöldje, a zeller és a petrezselyem adja, a fehéret a mozzarella, a pirosat ...

Tovább

Túrós-sajtos csirkemell káposztás burgonyával

Értékelés: (5 / 5)

Szeretek új dolgokat elkészíteni, ez a recept is egy külön kihívás volt.

Tovább