Választott hozzávaló: Babérlevél

Szőlős vagdalt édes-savanyú zöldségkörettel

Értékelés: (5 / 5)

Lajos Mari receptje szerint készült, némi kis módosítással. Nagyon szuper és finom étel. Köszönet érte.

Tovább

Burgundi marharagu

Értékelés: (5 / 5)

Ennél finomabb húsétel nincs is vagy csak nagyon kevés :) Imádom.

Tovább

Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...

Tovább

Palóc gulyás

Értékelés: (3.8 / 5)

Valahogy kimaradt az életemből ez a leves és nemrég, amikor újdonságra vágytam, már napok óta szemeztem vele, mert sok helyen ...

Tovább

Vörösboros cipó szőlőmaglisztből, sonkával töltve

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Két legyet egycsapásra! Friss kenyér került az asztalra és a sonka is elkészült! ;)

Tovább

Tárkonyos raguleves Marcsitól

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a tárkonyt a levesekben, most egy ragulevest próbáltam ki.

Tovább

Sörös füstölt csülök Pékné módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez aztán a finom étel, meg is nyaltam mind a 10 ujjamat utána! Sörrel bitang jó lett! :)

Tovább

Vörösboros csülökpörkölt

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Maradt még a hűtőben egy darab főtt csontos csülköm. Gondoltam készítek belőle egy pörköltet. Aki már ismer engem, az tudja, ...

Tovább

Tejfölös zöldbabfőzelék füstölt tarjával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Volt a fagyasztómban egy kis zöldbab, ezért főzeléket készítettem finom füstölt tarjával.

Tovább

Mángold töltike recept

Értékelés: (5 / 5)

A mángold még késő ősszel is szépen zöldellt a kertbe. Ha letakarjuk avarral télire, már tavasszal bőven

Tovább

Vetrece recept

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a receptet egy volt kolléganőmtől kaptam már évekkel ezelőtt, és most egy kis módosítással elkészítettem. Nem bántam meg, nagyon ...

Tovább

Fehérboros hurka és kolbász savanyú káposztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hurkát és a kolbászt fehérborral locsoltam és baconos-hagymás krumplival, valamint savanyított káposztával együtt sütöttem meg.

Tovább