Választott hozzávaló: Babérlevél
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbGarnírozott karfiol recept
Egy könnyed kis vacsoraötletre vágyunk? Akkor a következő finom besameles karfiol nekünk szól.
TovábbPizza Ratatouille
A francia és az olasz konyha házasításának az eredménye. Próbáld ki, nagyon finom.
TovábbDiétás rakott kel
Ha valami finom diétás ebédet szeretnénk készíteni a családnak, akkor ez egy tökéletes választás.
TovábbRatatouille rizzsel
A lecsó minden fajtáját imádom. Ezúttal egy francia lecsót hoztam. Bár már több ratatouille receptet töltöttem fel, most azonban egy ...
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbBerlini sertéscsülök
Azaz Berliner Eisbein. Hogy mi is ez? Barna sörben sült csülök, savanyított párolt káposztával, zöldborsós pürével és petrezselymes sós krumplival. ...
TovábbFőtt füstölt csülök
A szándékom az volt, hogy nem főtt csülökként fogyasztom el, hanem megsütöm. A levet pedig egy leveshez használom fel. A ...
TovábbVörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
TovábbLencsefőzelék sült hússal
A lencse sokaknak téli étel, de nem csak télen és újévkor lehet enni.
Tovább