Választott hozzávaló: Vörösbor

Vörösboros resztelt borjúmáj

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Rég volt már máj, már nagyon megkívántam, ezért vörösboros resztelt borjúmájat készítettem jó kis sós krumplival.

Tovább

Milánói spagetti másképpen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Milánói spagetti kicsit másképp, nem úgy ahogy megszoktuk. Pasta, perfavore?

Tovább

Vörösboros hamis gulyásleves tarhonyával

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják

Tovább

Húsos ravioli medvehagymás paradicsomszósszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kedvenc olasz ételem, hússal, medvehagymával, bazsalikommal, paradicsomszósszal nyakon öntve.

Tovább

Vörösboros cipó szőlőmaglisztből, sonkával töltve

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Két legyet egycsapásra! Friss kenyér került az asztalra és a sonka is elkészült! ;)

Tovább

Spagetti spárgával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vörösboros zöldspárgás, gombás, kolbászos spagettit csináltam, ami feltette az i-re a pontot.

Tovább

Vörösboros ratatouille kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsó minden formájában jöhet, de figyelem, ezt a receptet csak azoknak ajánlom, akik szeretik a csípőset!

Tovább

Nyári zöldségleves sonkával és baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom olaszos, mediterrán nyári zöldségleves sonkával, baconnal, vörösborral és sajttal.

Tovább

Zöldséges darált hússal töltött paprika

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Zöldséges darált hússal töltött paprikát csináltam és jó kis vörösboros paradicsomszósszal öntöztem meg.

Tovább

Vörösboros sertéspörkölt tarhonyával

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Vettem sertéshúst, amit pörköltnek elkészítettem és tarhonyát főztem mellé.

Tovább

Szardinellás spagetti

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Azaz Spaghetti Puttanesca con vino rosso. Pasta Puttanesca - a prostik tésztája. Nézzük meg, hogy is készítik.

Tovább

Vörösboros csülökpörkölt

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Maradt még a hűtőben egy darab főtt csontos csülköm. Gondoltam készítek belőle egy pörköltet. Aki már ismer engem, az tudja, ...

Tovább