Választott hozzávaló: Újhagyma

Fehérboros tavaszi zöldségleves sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy ne unjam meg a Tavaszi zöldséglevest, ezúttal kockára vágott sült sonkát és reszelt sajtot szórtam rá.

Tovább

Baconös-fokhagymás penne

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A zöld színt a mángold, az újhagyma zöldje, a zeller és a petrezselyem adja, a fehéret a mozzarella, a pirosat ...

Tovább

Csípős lecsó lecsókolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Dacára a sok chilinek, s a bőségesen adagolt csípős paprikának és borsnak, a lecsó csak enyhén volt csípős.

Tovább

Túrós-sajtos csirkemell káposztás burgonyával

Értékelés: (5 / 5)

Szeretek új dolgokat elkészíteni, ez a recept is egy külön kihívás volt.

Tovább

Ratatouille pâtes

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Azaz Francia lecsó tésztával. A lecsó minden változatát szeretem, így a franciát is.

Tovább

Tejfölös cukkinikrémleves mogyoróval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A cukkinit nem tudom megunni. Finom tejfölös krémleves pikáns mogyoróval.

Tovább

Fehérboros cukkinikrémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kertünk ontja a cukkinit, ezért krémlevest készítettem. Jó kis fehérborral ízesítettem és sült hagymával szervíroztam.

Tovább

Töltött paprika és gomba sült krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A töltelék a töltött karalábé után maradt, ezt használtam fel. Spóroltam, de finom is lett!

Tovább

Thai tökleves rákkal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezzel a recepttel azt kívántam megmutatni, hogy a tököt nem csak sütni lehet, s nem csak krémlevesnek főzhető, de egzotikusnak ...

Tovább

Andalúz gazpacho

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kánikulában kiváló étel, nem kell a meleg konyhában órákat eltölteni, jól behűtve hűsítő, s nem utolsó sorban egy vitaminbomba.

Tovább

Túrós-tejfölös-sajtos palacsinta

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Biztos sokan felkapják a fejüket a receptet olvasván. Nos, ez egy sós palacsinta, mint például a hortobágyi.

Tovább

Zöldséges csirkemell bormártásban

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Az egyik kolléganőm remek receptje a következő, kicsit pikáns, de mindenkinek ajánlani tudom.

Tovább