Választott hozzávaló: Újhagyma

Vörösboros babgulyás gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...

Tovább

Penne baconnal, spenóttal és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nem vagyok nagy spenót rajongó, párolva szívesen megeszem. Most egy tésztás ételt készítettem, sok fokhagymával.

Tovább

Zöldséges spárgaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Lassan vége a spárgaszezonnak. Ezért, mivel szeretem a spárgát, még egy finom spárgalevest akartam készíteni. Végül egy olasz ízvilágú levest ...

Tovább

Vörösboros tarhonyaleves baconnel és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Most egy különösen gazdag változatát készítettem el a tarhonyalevesnek, mely nem csak finom, de laktató is.

Tovább

Zöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...

Tovább

Spagetti baconnel és zöldspárgával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.

Tovább

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Lumaconi baconnel, rukkolával és parmezánnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olasz tésztaétel, imádni való!

Tovább

Erdélyi tárkonyos-medvehagymás zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az étel előzménye, hogy kb. 75 dkg-os csülköt főztem, több, mint 2 órán keresztül lassú tűzön. Felhasználtam még a főtt ...

Tovább

Medvehagymás makaróni baconnel és paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Vettem a piacon egy csokor medvehagymát. Valamit kellett kezdeni vele, így született meg ez az étel.

Tovább

Zöldborsós pulykamell falatok paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Pulykamell tavasziasan, zöldségekkel.

Tovább

Chilis-medvehagymás vajkrémmel töltött paprika baconbe

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy egyszerű, de finom tavaszi étel. Érdemes kipróbálni.

Tovább