Választott hozzávaló: Bab
Vörösboros Jókai bableves csipetkével
Az igazi Jókai bableves csülökkel és debreceni kolbásszal készül.
TovábbTejfölös babgulyás sült sertésoldalassal
Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.
TovábbFehér bableveles
Kiadós és tartalmas leves, akár több napra is jóllakatva a családot! Szeretjük így többször kerül elkészítésre. A babot pár órával ...
TovábbÉvi Chilis babja
Régóta kérte már a lányom, hogy csináljak neki csilis babot. Most végre nekiláttam.
TovábbTejfölös babgulyás füstölt tarjával egyszerűen
A babgulyás nagy kedvenc. Ezúttal nem cifráztam, nagyon egyszerűen készült.
TovábbVörösboros-tejfölös bableves füstölt tarjával
Vörösboros-tejfölös bableves füstölt tarjával, csípős kolbásszal, csipetkével. Imádjuk.
TovábbNiki féle chilis bab
Aki szereti a babot, és az abból készült ételeket, és szeret változatosan főzni, annak kiváló recept.
TovábbTéli vegetáriánus leves
Télen elengedhetetlen, hogy pótoljuk a vitaminokat a szervezetünkből. Ez a finom zöldségleves pont erre való!
TovábbVörösboros tejfölös babgulyás sült tarjával
Bár kánikula van, de mivel szeretem a babgulyást, megfőztem.
TovábbFehérbabos zöldségragu
Volt itthon fehérbab, fel is használtuk azonnal. Fogyókúrázóknak, vegáknak ajánlom, de húsok mellé is jó választás.
Tovább