Választott hozzávaló: Bab
Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel
Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.
TovábbVörösboros pacalpörkölt csülökhússal és fehérbabbal
Ez az étel konzervekből készült, így nagyon gyorsan összeállt, s főleg nem volt büdös a konyhában.
TovábbVörösboros babgulyás gazdagon
Bár ez inkább téli étel, megkívántam. Ehhez az időjárás is besegített, a kánikula után jelentősen leesett a hőmérséklet. Terveztem hozzá ...
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbVörösboros bab-lencsegulyás sertéshússal és kolbásszal
Ebben a párosításban nem láttam receptet a neten, persze nem állítom, hogy én találtam fel. A lényeg, hogy finom étel ...
TovábbBabos brownie
Elsőre furcsán hangozhat ez az összeállítás, de legalább olyan meglepetésszerű az íze, mint a cukkinis brownie-nak.
TovábbVörösboros tarkabab-főzelék füstölt pörccel és tejföllel
Most látom, hogy leves receptet már sokat tettem fel, de főzeléket még nem. Nos, akkor egy főzelék.
TovábbChilis-vörösboros sólet parasztkolbásszal és tojással
Lehet, hogy a kóser konyha hívei ezt szentségtörésnek tartják, de én szeretem a csípős parasztkolbászt. Mivel csülök nem volt itthon, ...
TovábbTejfölös fejtett bableves füstölt pörccel és csipetkével
Ezúttal nem csülökkel, hanem pörccel készült a bableves.
TovábbEnglish Breakfast – Angol Reggeli
Ez a reggeli annyira tartalmas, hogy akár napközben is fogyasztható, még főételként is.
Tovább