Szakács: Szani konyhája

Szani konyhája

Mottóm

Sütni-főzni, szívvel-lélekkel

Magamról

Szani vagyok Kiskunlacházáról. Feleség és egy édes iskolás kicsi lány, Lara anyukája. Hobbim a sütés-főzés ezért-ha már így alakult-, szívesen megosztom másokkal a tapasztalataimat, receptjeimet. Igyekszem egyszerű, érdekes és bárki számára kivitelezhető ételeket publikálni. A főzés folyamatos tanulás, hát miért ne tanulhatnánk együtt-egymástól...szívvel-lélekkel! ;)

Receptjeim és cikkeim: Szani konyhája

Diós Ferdinánd Kalács

Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a kelt tésztás süteményeket, de ugyanakkor a natúr kalácsok annyira nem a kedvenceim, így a Ferdinánd kalácsra esett a ...

Tovább

Fenyőfa Karácsonyra

Értékelés: (5 / 5)

Kering az interneten egy fotó recept nélkül, melyen vélhetően kelt tésztából készül egy fenyőfa formájú sütemény, amibe csokis vagy kakaós ...

Tovább

Alföldi húsgombóc leves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (4.5 / 5)

Egyszer készítettem darált húsból levest, ami annyira ízlett, hogy arra gondoltam elkezdek új variánsokat kipróbálni, sőt egy-egy saját verzió is ...

Tovább

Korongos kalács

Értékelés: (5 / 5)

Mutatós kalácsot szerettem volna készíteni, így erre a korongos kalácsra esett a választásom. Tejes kalács alaptészta, melyből akár aranygaluska is ...

Tovább

Túrótorta őzgerincben, sütés nélkül

Értékelés: (3.8 / 5)

A barátainkat vártam ebédre és mivel bőséges menüsort alkottam, nem szerettem volna nehéz, gyomrot terhelő desszertet készíteni

Tovább

Fehérboros, kapros zúza

Értékelés: (5 / 5)

Mérai Kata színművésznő mesélt erről a receptről, ami nagyon megtetszett, így elkészítettem.

Tovább

Málnás karottatorta

Értékelés: (5 / 5)

Kicsi-lányom egyik kedvenc gyümölcse a málna. Sokszor úgy lelegelgeti a gyümölcsöt, hogy meg sem tudjuk kóstolni.

Tovább

Kakaós csiga gyorsan

Értékelés: (4.6 / 5)

Nincs kelesztés, időhúzás, korgó gyomorral várakozás! Csak gyors előkészület és gyorsan üresedő tányér! ;)

Tovább

Fehér bableveles

Értékelés: (5 / 5)

Kiadós és tartalmas leves, akár több napra is jóllakatva a családot! Szeretjük így többször kerül elkészítésre. A babot pár órával ...

Tovább