Sonkás tortellini kecskesajttal
2013-12-11- Típus: Tortellini
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 20 perc
A tortellini az egyik kedvencem az olasz tészták közül. Imádom! Próbáljátok ki a kecskesajtos változatomat.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg tortellini (sonkás)
- 10 dkg kecskesajt
- 1 db paradicsom
- 0.5 csípős hegyes zöldpaprika
- chilipaprika
- 1 db újhagyma
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- oregano (ízlés szerint)
- extra szűz olívaolaj
1. Lépés
A tésztát sós vízben megfőzöm.
2. Lépés
Közben a paradicsomot cikkekre vágom, a paprikát és a hagymát karikára vágom.
3. Lépés
A tésztát kiszedem egy tányérra, kézzel rácsipkedem a sajtot, rárakom a paradicsomot, rászórom a paprikát és az újhagymát, fűszerezem, rávágom a chilipaprikát, locsolok rá olívaolajat.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 153 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
670 kcal -
Zsír
34,9 g -
Koleszterin
97 mg -
Szénhidrát
56,4 g -
Cukor
6,2 g -
Fehérje
33,8 g