Sonkás tortellini kecskesajttal

2013-12-11
  • Hány főre: 2
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 15 perc
  • Elkészítés: 20 perc

A tortellini az egyik kedvencem az olasz tészták közül. Imádom! Próbáljátok ki a kecskesajtos változatomat.

Ezeket szerezd be:

  • 25 dkg tortellini (sonkás)
  • 10 dkg kecskesajt
  • 1 db paradicsom
  • 0.5 csípős hegyes zöldpaprika
  • chilipaprika
  • 1 db újhagyma
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • oregano (ízlés szerint)
  • extra szűz olívaolaj

1. Lépés

A tésztát sós vízben megfőzöm.

2. Lépés

Közben a paradicsomot cikkekre vágom, a paprikát és a hagymát karikára vágom.

3. Lépés

A tésztát kiszedem egy tányérra, kézzel rácsipkedem a sajtot, rárakom a paradicsomot, rászórom a paprikát és az újhagymát, fűszerezem, rávágom a chilipaprikát, locsolok rá olívaolajat.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 153 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Sajtos tortellini paradicsomos szardíniával és mozzarellával

  • Sajtos tortellini tonhallal

  • Húsvéti tortellini

  • Gombás tortellini sonkával és sajtszósszal

  • Sajtos tortellini sonkával és fehérboros mángold szósszal

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    670 kcal
  • Zsír

    34,9 g
  • Koleszterin

    97 mg
  • Szénhidrát

    56,4 g
  • Cukor

    6,2 g
  • Fehérje

    33,8 g