Választott hozzávaló: Olívaolaj

Sertésmájkrémmel és ordasajttal töltött gombafejek

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Üdítő, finom étel. Még ebben a nyári kánikulában is jól esik.

Tovább

Penne baconnal, spenóttal és mozzarellával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bár nem vagyok nagy spenót rajongó, párolva szívesen megeszem. Most egy tésztás ételt készítettem, sok fokhagymával.

Tovább

Sült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lazac és a spárga nagy kedvenc. A spenótfőzeléket sohasem szerettem, de párolva az egész leveleket szívesen megeszem. A Swissair ...

Tovább

Sült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lazac szerintem a tengeri halak királya. Nagyon kedvelem, most sütve készítettem el, sült zöldségekkel.

Tovább

Mediterrán saláta bruschettával és virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben volt egy szép fodros saláta, paradicsom, sajtok, olajbogyók. Kézenfekvő volt, hogy ebből egy gyors saláta lesz.

Tovább

Spárgás sült sonka tükörtojással és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga kedvence az olaszoknak, s ez így együtt egy kedvenc olasz reggeli. Mivel elég tartalmas, nekem vacsorának is bejött.

Tovább

Penne baconös-tejfölös szószban

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors olasz ízvilágú tészta, mindenkinek ajánlom.

Tovább

Spárgák bacon- és füstöltsajtos köntösben

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

It's spárga-time! No, jó. Tudom, hogy a spárga asparagus angolul, de ez olyan jópofa volt.

Tovább

Spagetti baconnel és zöldspárgával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.

Tovább

Eredeti humusz recept

Értékelés: (5 / 5)

Csak nemrégiben fedeztem fel a humuszokat, és annyira megkedveltem, hogy otthon is megtanultam elkészíteni. Szendvicskrémnek, saláták, főételek mellé is kiváló.

Tovább

Medvehagyma-főzelék zöldségesen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezúttal egy főzelék készült medvehagymából.

Tovább

Lumaconi baconnel, rukkolával és parmezánnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Olasz tésztaétel, imádni való!

Tovább