Választott hozzávaló: Bors

Shakshouka recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom a lecsó minden fajtáját. Most egy közel-keleti lecsót készítettem. Ez ismert és kedvelt az araboknál és a zsidóknál egyaránt. ...

Tovább

Amerikai káposztasaláta

Értékelés: (5 / 5)

Az amerikaiak káposztasalátája messze híres. Mi is gyakran készítjük, amikor vendégeket várunk.

Tovább

Lecsókolbász velesült zöldségekkel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert a lecsókolbászt nem csak főzni lehet!

Tovább

Grillezett cukkinisaláta

Értékelés: (5 / 5)

A nyárból még elkaphatjuk az utolsó napos hétvégéket, tökéletes recept a grillhúsok mellé.

Tovább

Vörösboros tejfölös babgulyás csülökkel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ma ismét egy téli ételt készítettem, babgulyást. Ezúttal csülökkel és nokedlivel.

Tovább

Garnírozott karfiol recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy könnyed kis vacsoraötletre vágyunk? Akkor a következő finom besameles karfiol nekünk szól.

Tovább

Avokádó mártás

Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors és finom mártás recept jól jön, hogyha vendégeket várnánk. Én születésnapi partira, szilveszteri bulira szoktam készíteni. Lehet tálalni ...

Tovább

Mediterrán dinnyesaláta kagylóval és rákkal

Fogás:
Értékelés: (0 / 5)

Igazi nyári saláta, melegben jól lehűtve igazán élvezetes. A mozzarella, a katalán szószos kagyló, az apró folyami rák a görög- ...

Tovább

Sonkával és sajttal töltött bundáskenyér

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Volt egy darab szikkadt kenyerem. Máskor a madaraknak szoktuk adni, de most úgy döntöttem, bundáskenyér lesz belőle. Egy kicsit felturbóztam.

Tovább

Gyors citromos spagetti

Értékelés: (4 / 5)

Ha gyorsan szeretnénk valami vacsorát összeütni, ami néhány összetevőből áll csak, akkor ez a spagetti jó választás.

Tovább

Lecsó sajtos virslivel és krumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A lecsót nem tudom megunni. Sokfélét töltöttem már fel. Ezúttal a sajttal töltött virsli az újdonság.

Tovább

Bundás cukkini

Értékelés: (5 / 5)

Hogyha unnánk a sima rántott cukkinit, akkor íme egy felturbózott változat.

Tovább