Főétel kategória
Töltött krumpli, paradicsom és paprika brokkolival
Ezzel az étellel a sokrétűséget és sokszínűséget kívántam bemutatni. Vajas, sajtos, petrezselymes, snidlinges krémmel töltött krumpli, tejföllel töltött paradicsom, s ...
TovábbSertésmájkrémmel és ordasajttal töltött gombafejek
Üdítő, finom étel. Még ebben a nyári kánikulában is jól esik.
TovábbPenne baconnal, spenóttal és mozzarellával
Bár nem vagyok nagy spenót rajongó, párolva szívesen megeszem. Most egy tésztás ételt készítettem, sok fokhagymával.
TovábbSült lazac spárgával, borsóval, spenóttal és dióval
A lazac és a spárga nagy kedvenc. A spenótfőzeléket sohasem szerettem, de párolva az egész leveleket szívesen megeszem. A Swissair ...
TovábbKacsamell vele sült újkrumplival, répával és párolt rizzsel
Szeretem a csirkemellet, gyakran fogyasztom, de - legyünk őszinték - a kacsa az ízesebb, finomabb.
TovábbSült lazac batátával, paradicsommal, spárgával és zöldborsóval
A lazac szerintem a tengeri halak királya. Nagyon kedvelem, most sütve készítettem el, sült zöldségekkel.
TovábbZöldbabos-zöldséges egytál szalonnával és marhahússal
Szeretem az egytálételeket, gyorsak (az előkészítést után már nincs sok dolgunk), finomak, s nem utolsó sorban laktatóak. Ez az étel ...
TovábbCsusza másként és háromféle sajttal
Már régóta vágytam egy csuszára, de egy kicsit mást, különlegesebbet szerettem volna készíteni. Így született meg ez az étel.
TovábbVörösboros-tejfölös-fehérbabos pacalpörkölt
A többórás pacalfőzésre a házsártos feleségem miatt továbbra sem vállalkozom. Miután a pacalt kedvelem, ezért konzervre fanyalodtam, ráadásul kettőre.
TovábbSpagetti baconnel és zöldspárgával
A spárga már elérhető áron kapható. Egy olaszos tésztát készítettem.
Tovább