Almás melegszendvics

2012-05-22
  • Hány főre: 4
  • Előkészítés: 10 perc
  • Főzési/Sütési idő: 20 perc
  • Elkészítés: 30 perc

Egy újabb melegszendvics, ami különleges ízvilágával csábít el!

Ezeket szerezd be:

  • 8 szelet Kenyér
  • 4 db savanykás típusú alma
  • 15 dkg Vaj
  • 4 kiskanál Fahéj
  • 4 főtt tojás
  • 10 dkg Sajt

1. lépés

Az almát félbevágjuk és megszabadítjuk a magházától, majd vékony szeletekre aprítjuk. Közben a tojásokat sós vízben megfőzzük, majd ha kész, megpucoljuk és karikákra vágjuk.

2. lépés

Megkenjük vajjal a kenyeret és rátesszük az almát, majd az alma tetejét megszórjuk fahéjjal. Itt azonban még nincs vége! A fahéj tetejére tesszük a tojást és rá a sajtot. Ha kész van a tornyunk, akkor betesszük a sütőbe és addig hagyjuk bent, amíg a sajt rá nem olvad szépen.

Fogás: Cimkék: Hozzávalók: , , , , ,

Én vagyok az élő példája annak, hogy egy férfi is szerethet a konyhában főzőcskézni.

Értékelések

(4 / 5)

4 5 4
Értékeld a receptet!

4 személy értékelt

6 159 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pizzasonkás-sajtos szendvics

  • Fincsi Focaccia recept

  • Kaviáros tojás medvehagymával

  • Túrós puliszka

  • Katicabogaras szendvics

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    581 kcal
  • Összes Zsír

    44 g
  • Koleszterin

    271 mg
  • Szénhidrát

    36,8 g
  • Cukor

    20,2 g
  • Fehérje

    14 g