Almás melegszendvics
2012-05-22- Hány főre: 4
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
Egy újabb melegszendvics, ami különleges ízvilágával csábít el!
Ezeket szerezd be:
- 8 szelet Kenyér
- 4 db savanykás típusú alma
- 15 dkg Vaj
- 4 kiskanál Fahéj
- 4 főtt tojás
- 10 dkg Sajt
1. lépés
Az almát félbevágjuk és megszabadítjuk a magházától, majd vékony szeletekre aprítjuk. Közben a tojásokat sós vízben megfőzzük, majd ha kész, megpucoljuk és karikákra vágjuk.
2. lépés
Megkenjük vajjal a kenyeret és rátesszük az almát, majd az alma tetejét megszórjuk fahéjjal. Itt azonban még nincs vége! A fahéj tetejére tesszük a tojást és rá a sajtot. Ha kész van a tornyunk, akkor betesszük a sütőbe és addig hagyjuk bent, amíg a sajt rá nem olvad szépen.
Értékelések
(4 / 5)
4 személy értékelt
6 159 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
581 kcal -
Összes Zsír
44 g -
Koleszterin
271 mg -
Szénhidrát
36,8 g -
Cukor
20,2 g -
Fehérje
14 g