Előétel kategória

Baconba tekert spárga újkrumplival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgaszezon is véges, ezért ki kell még élvezni ezt a finomságot.

Tovább

Füstölt sárgaborsó leves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Leves rajongók vagyunk és bár megosztó a sárgaborsó, Én azért is oda vagyok minden formában. Laktató, így egy könnyebb fő fogással ...

Tovább

Vörös lencse leves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

A vörös lencsében nem csak azt szeretem, hogy gyorsan elkészül, hanem, hogy általa egészséges ételeket készíthetek. Tápláló, magas a rosttartalma, ...

Tovább

Túrós puliszka

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Tudjátok, a gyerekeim elég válogatósak, ezért kell nekem mindenfélét kitalálni, hogy megegyék. Ezt az egyszerű ételt jól fogadták, amely a ...

Tovább

Fehérboros salátaleves baconnal és sonkával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ettél már salátalevest? Ha nem, akkor itt a remek alkalom! Próbáld ki!

Tovább

Gyors halászlé tésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Bajai utánzat, ezért remélem, hogy a bajaiak nem háborodnak fel nagyon. :)

Tovább

Húsvéti csibék

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Húsvétkor nagyon sok tojás, főleg főtt tojás van, szinte már taposni lehet,ezért gondoltam kicsit feldobom valamivel, hogy jobb étvággyal tudjuk ...

Tovább

Perzsa uborkás-mentás joghurtleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kiváló kánikulában, s nosztalgiázás az Iránban eltöltött éveimre. Ott a 40 ºC-fok körüli hőségben gyakran fogyasztottuk.

Tovább

Tárkonyos raguleves Marcsitól

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a tárkonyt a levesekben, most egy ragulevest próbáltam ki.

Tovább

Vodkás-kapros-joghurtos uborkaleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom joghurtos uborkalevest készítettem egy kis vodka felhasználásával. Pöpec lett! Igazi kánikulai étel.

Tovább

Gazpacho HobbyChef módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Spanyolországban Gazpacho néven, míg Portugáliában Gaspacho-ként ismert. Hideg paradicsomleves, főzés nélkül.

Tovább

Palócleves

Fogás: , Cimkék: , ,
Értékelés: (4.8 / 5)

Ezt a receptet 20 évvel ezelőtt az anyósomtól tanultam.

Tovább