Választott hozzávaló: Zellergumo

Kelkáposztaleves libaszívvel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy tartalmas leves sok-sok zöldséggel, akár egytálként is megteszi.

Tovább

Vörösboros hamis gulyásleves tarhonyával

Fogás:
Értékelés: (4.7 / 5)

Gondoltam, ezúttal nem egy hagyományos gulyáslevest főzök. Bár lehet, hogy többen azt mondják

Tovább

Medvehagymás zellerleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hűtőben még volt néhány medvehagymalevél, ezért a zellerleveshez ízesítettem.

Tovább

Tárkonyos raguleves Marcsitól

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretjük a tárkonyt a levesekben, most egy ragulevest próbáltam ki.

Tovább

Nyári zöldségleves sonkával és baconnal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom olaszos, mediterrán nyári zöldségleves sonkával, baconnal, vörösborral és sajttal.

Tovább

Gombás kolbászos burgonyaleves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (4 / 5)

Levest szerettem volna főzni de nem tudtam eldönteni milyen legyen. Hát ez lett belőle! Amolyan gomba és krumplileves hibrid.

Tovább

Csicsókakrémleves

Fogás: , Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Egy ismerősömtől kaptam csicsókát és krémlevest készítettem belőle. Mivel még soha nem ettem csicsókát, ezért először furcsa volt, de hamar meg ...

Tovább

Zöldségleves kacsaszívvel

Fogás:
Értékelés: (3.3 / 5)

A nagy hidegben mindig készítek egy kis forró levest. Most sem tettem másként a kacsaszívből.

Tovább

Fehérboros tavaszi zöldségleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A tavaszi zöldségleves akkor jó, ha minél több zöldség van benne.

Tovább

Zöldséges húsleves pulykanyakból

Fogás:
Értékelés: (4 / 5)

A hideg időben mindig jól jön a jó forró leves. Nosza, pulykanyakból húslevest készítettem sok-sok zöldséggel.

Tovább

Tárkonyos raguleves Ági módra

Fogás: , Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

A család kedvence, vasárnapi ebédhez szoktuk elkészíteni.v

Tovább

Csirkefarhát húsleves daragaluskával

Fogás: , Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Már biztos sokan unják a sokadik csirkefarhátból főzött húslevest, de amellett, hogy olcsó, nagyon finom tud lenni. Aki még nem ...

Tovább