Választott hozzávaló: Újhagyma

Majonézes saláta tojással és kecskesajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Sokféle majonézes salátát készítettem már, de ez az egyik nagy kedvencem.

Tovább

Avokádó paradicsomos-chilis kagylóval

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A szép nagy avokádót paradicsommal, chilis kagylóval és rákfarkos zöldséges ananászsalátával komponáltam.

Tovább

Avokádós saláta mozzarellával és gombával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Én nagyon szeretem a salátát, ezért ha tehetem, akkor minél többször próbálok készíteni. Ez is kicsit extrára sikerült. :)

Tovább

Gombás-medvehagymás omlett paradicsommal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy kiadós reggeli megalapozza a napot, ezért én is villásreggelivel indítok, ha tehetem.

Tovább

Gombás tortellini fehérboros heringfilével

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tortellinit készítettem gombával, fehérborral, tejszínnel, tormás heringfilével és medvehagymával. Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel.

Tovább

Fehérboros-füstölt lazacos rigatoni

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Úgy döntöttem, hogy a finom füstölt lazacot és a tésztát összevegyítem. El is fogyott utána minden. :)

Tovább

Fehérboros hagymaleves reszelt sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hagymaleves újhagymával, medvehagymával, fehérborral készítettem el, reszelt sajttal szórtam meg.

Tovább

Medvehagymás omlett gombával és sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Hogy milyen is egy jó omlett nálam? Medvehagymás, gombás, paradicsomos, újhagymás, sajtos. Ebben a sorrendben. :)

Tovább

Mediterrán saláta bruschetta-val

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a receptet azért szeretem, mert gyorsan elkészíthető, na és még finom, laktató is.

Tovább

Peperonata levesesen gombás tortellinivel

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem az olasz konyhát. A különféle pasta-félék nagy kedvencek. A tortelliniket sokféleképp variálom.

Tovább

Mentás medvehagyma-krémleves sajttal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A hagymákat, mentát és a krumplit felvágom, egy gerezd fokhagyma kivételével.

Tovább

Spárgás zöldborsófőzelék sült virslivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgás zöldborsófőzeléket medvehagymával ízesítettem és sült virslit készítettem mellé.

Tovább