Avokádó paradicsomos-chilis kagylóval
2013-12-08- Típus: Kagylóreceptek, Rákfalatok
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 15 perc
- Főzési/Sütési idő: 0 perc
- Elkészítés: 15 perc
A szép nagy avokádót paradicsommal, chilis kagylóval és rákfarkos zöldséges ananászsalátával komponáltam.
Ezeket szerezd be:
- 1 db avokádó
- 1 db paradicsom
- 1 db csípős hegyes zöldpaprika
- 2 szál újhagyma
- 100 g salátamix
- 1 db citrom
- 5 dkg kagylóhús (paradicsomos-chilis)
- rákfarkos ananászsaláta
- 5 db fekete olívabogyó
- 5 db zöld olívabogyó (chilipaprikával töltött)
- 5 gerezd fokhagyma (chilis olívaolajban eltett)
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 1 evőkanál chiliszósz
1. lépés
A tányérra teszek salátamixet, a közepébe állítok egy fél avokádót, melynek a belsejét kivájtam.
2. lépés
Ebbe kanalazok kagylót és rákfarok salátát, rakok mellé negyedelt paradicsomot, paprikát, olívabogyókat, fokhagymát, citromszeleteket, újhagymát.
3. lépés
Sózom, borsozom, facsarok rá citromot, locsolok rá chilis olívaolajat, s chiliszószt.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 197 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
316 kcal -
Zsír
22,8 g -
Koleszterin
53 mg -
Szénhidrát
17,6 g -
Cukor
5 g -
Fehérje
10,6 g