Gombás tortellini fehérboros heringfilével
2013-12-05- Típus: Tortellini
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 20 perc
- Főzési/Sütési idő: 25 perc
- Elkészítés: 45 perc
Tortellinit készítettem gombával, fehérborral, tejszínnel, tormás heringfilével és medvehagymával. Ez egy könnyű és gyors, ugyanakkor nagyon finom étel.
Ezeket szerezd be:
- 25 dkg tortellini (gombás)
- 20 dkg heringfilé (tejszínes-tormás dobozból)
- 2 evőkanál főzőtejszín
- 6 levél medvehagyma
- 1 szál újhagyma (zöldjével)
- 1 szál petrezselyem
- kapribogyó
- só (ízlés szerint)
- őrölt fehér bors (ízlés szerint)
- extraszűz olívaolaj
- 1 dl fehérbor
1. Lépés
A tésztát megfőzöm. A hagymákat, petrezselymet összevágom.
2. Lépés
Egy serpenyőben öntök kevés olajat, beleteszem a heringszeleteket, locsolok rá még tejszínt, kevés fehérbort, szórok rá fehér borsot, kapribogyót, a felkarikázott újhagymát, s a darabolt medvehagymát.
3. Lépés
Tálaláskor díszítem medvehagymával, újhagyma zöldjével, petrezselyemlevéllel.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
2 038 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
778 kcal -
Zsír
35,6 g -
Koleszterin
59 mg -
Szénhidrát
72,9 g -
Cukor
11,8 g -
Fehérje
32,3 g