Választott hozzávaló: Szegfűszeg

Hideg vörösboros szamócaleves tejszínhabbal és mentával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nos, most egy hideg szamócalevest készítettem, ami nagyon egyszerű.

Tovább

Vörösboros gombás-zöldséges vaddisznóragu gnocchival

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Meg voltam győződve róla, hogy vaddisznópörköltet már tettem fel. Most kiderült, hogy tévedtem. Még szerencse, hogy találtam hozzá fotót. Ezért ...

Tovább

Fehérboros fácánleves gazdagon

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A fácán fejedelmi étel. Ezúttal leves lett belőle. De egy combnak más lett a sorsa. Erről később.

Tovább

Almaszósz Gizitől

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Sült és főtt húsok mellé szívesen készítek almaszószt.

Tovább

Fehérboros fácánhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ez a leves isteni, annak ellenére, hogy viszonylag kevés zöldséggel készült.

Tovább

Narancsos kacsacomb

Értékelés: (5 / 5)

Mindenkinek merem ajánlani ezt a narancsos kacsa receptet, ha valami más, különleges ízvilágra vágyik nem pedig a hagyományos kacsasültre.

Tovább

Tejszínes narancskrémleves

Fogás: , Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Selymesen krémes leves, roppanós narancsdarabokkal, és pirított mandulával.

Tovább

Brandy-s gyümölcsleves hidegen

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ha egy hűsítő, vagy melegítő italt akarsz. Csak ajánlani tudom.

Tovább

Grog brandyvel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kinek van kedve berugni? A klasszikus grog a matrózok italából, rumból készül. De készíthetjük brandyből is. Én máris egy hajón ...

Tovább

Húsvéti csibék

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Húsvétkor nagyon sok tojás, főleg főtt tojás van, szinte már taposni lehet,ezért gondoltam kicsit feldobom valamivel, hogy jobb étvággyal tudjuk ...

Tovább

Pálinkás meggyleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Finom étel meleg napokra. Persze, aki nem szeretne alkoholos ételt enni, különösen melegben, az nyugodtan hagyja ki a pálinkát, bár ...

Tovább

Vaníliafagylalt vodkával és meggyel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ki mondta azt, hogy a fagyit nem lehet még feltúrbózni?! :) Vettem vaníliafagylaltot és egy kevés extrával kiegészítettem.

Tovább