Választott hozzávaló: Rozmaring
Citromos-rozmaringos pulyka
A töltött pulyka az egyik kedvencem, amit Karácsonykor szoktam készíteni a halászlé, a töltött káposzta, és a finom kuglófok mellett. ...
TovábbRizzsel töltött paradicsom
A paradicsomot jó kis fűszeres rizzsel megtöltöttük, megsütöttük és mind megettük.
TovábbZöldséges-tejszínes csokornyakkendők
Ha egy időben készítjük a tésztát és a hozzávaló szószt, akkor jelentős időt spórolhatunk meg ezzel az étellel, mert 40 ...
TovábbNyári cukkinis-kolbászos egytál
A főzés jó dolog és nem kell nagyon túl bonyolítani, ha nincsen sok időnk a konyhában rostokolni.
TovábbMozzarellával töltött paradicsom
A mozzarella és a paradicsom mindig jó választás együtt. Próbáljatok csak ki.
TovábbChilis-rozmaringos pácolt sertés
Ideje, hogy a sok csirke és pulyka helyett másra is használjuk a grillünket.
TovábbZöldséggel töltött csirkemell
Egy hétvégi ebédre vagy akár megvendégelésre is a töltött csirkemell jó választás.
TovábbBableves – gyors változat
Igazi Hungarikum, elmaradhatatlan fogás jó sok kenyérrel és jó csípősen. Ha igazán gyorsan akarunk vele végezni, akkor konzerves babot használunk. ...
TovábbBaconbe csavart sertés
Elkészítés 1. Az olívaolajat, a fűszereket az ízlés szerint sót és borsot egy villával vagy mixerrel feldolgozzuk. A karajt egy ...
Tovább