Választott hozzávaló: Rozmaring
Narancsos kacsacomb
Mindenkinek merem ajánlani ezt a narancsos kacsa receptet, ha valami más, különleges ízvilágra vágyik nem pedig a hagyományos kacsasültre.
TovábbTúróval töltött kaliforniai paprika zöldségekkel
A hipermarketben olcsón tudtam vásárolni kaliforniai paprikát. Vettem 4 nagyjából egyforma darabot. Ezt fogom most elkészíteni.
TovábbRatatouille pâtes
Azaz Francia lecsó tésztával. A lecsó minden változatát szeretem, így a franciát is.
TovábbZöldséges csirkemell bormártásban
Az egyik kolléganőm remek receptje a következő, kicsit pikáns, de mindenkinek ajánlani tudom.
TovábbVörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...
TovábbFűszeres pulykagombóc
A következő receptet ne csak pulykával, de csirkével, sertéssel vagy marhával is kipróbálhatjuk. Ideális partifalatka, de főételként krumplipürével is nagyszerű!
TovábbHurka és kolbász kakukkfüves-rozmaringos krumplival
Bár nem kifejezetten nyári étel, de finom, s szeretem, imádom.
TovábbFincsi Focaccia recept
A focaccia egy olasz kenyérféleség, ami sokféleképpen készülhet. Ismeretes az alábbi forma de lehet csavart vagy lepény ill. pizza formájú ...
TovábbDarált hússal töltött gomba paradicsomszószban
Töltött gomba másképp. Miután több töltött gombát is feltettem, valami újat akartam kreálni. Remélem sikerült. Nekem nagyon ízlett!
TovábbVörösboros ratatouille kolbásszal
A lecsó minden formájában jöhet, de figyelem, ezt a receptet csak azoknak ajánlom, akik szeretik a csípőset!
TovábbRészeges csirkecomb
A megszokott sült csirkecombnak nagyon finom zamatot ad a bor. A hús ízletes és porhanyós lesz.
Tovább