Választott hozzávaló: Olívaolaj
Vörösboros sült csülök hagymás krumpliágyon gombapaprikással
Sertéscsülök már számtalan bejegyzésemben szerepelt. Ez most egy újdonság. Remélem ez is ízleni fog, ha kipróbáljátok.
TovábbMedvehagymás zöldségleves mozzarellával
Ezúttal nem krémlevest, hanem egy medvehagymás zöldséglevest teszek fel, s nem sajtos pirított toasttal, hanem mozzarellával.
TovábbSpenótos frittata baconnal, zöldségekkel és reszelt sajttal
A frittata az olaszok rántottája. A hozzávalók tetszőlegesek, én most ezt a változatot készítettem el.
TovábbTortilla heringfilével, zöldségekkel és sajttal
Egy gyors és finom spanyol étel. Kedvenc még Dél-Amerika spanyol-nyelvterületén is. A töltelék tetszés szerinti. Én most egy halas változatot ...
TovábbRántott csirkemell currys rizzsel és gyümölcsökkel
Magyaros étel egzotikus gyümölcsökkel. A rizst felteszem főni. A mandarint gerezdekre szedem, a kivit felszeletelem. A húst egy kicsit klopfolom, ...
TovábbBaconös-fokhagymás fusilli medvehagymás pestoval
Amint már korábban - a medvehagymás pesto-nál - írtam, a kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használtam fel. Nos, a ...
TovábbMedvehagymás zöld pesto
A medvehagyma most a sláger. Gyorsan készítettem egy zöld pestot sok medvehagymával. A kisebbik üveg tartalmát egy olasz tésztaételhez használom. ...
TovábbGombás tészta olívabogyóval és chilivel
Bár nagyon szeretem a sajtot, ezúttal ez kimaradt. (Őszintén mondva, elfeledkeztem róla, de így is finom volt.) A tésztát felteszem ...
TovábbGombás tészta reszelt sajttal
Szeretem az olaszos tésztákat, de ennek a receptnek a királynője a speciális chili, a saját termesztésű Rare Ubatuba Cambuci Pepper, ...
TovábbVörösboros birkapörkölt sós krumplival
Bár a birkapörkölt bográcsban főzve az igazi, azért így is élvezhető ez az étel.
Tovább