Választott hozzávaló: Kömény
Vörösboros sertéspörkölt tarhonyával, sült cukkinival
Pörkölt egy kicsit másképpen, vörösborral gazdagítva és cukkinival kiegészítve.
TovábbSzalonnás paprikás krumpli lecsó
A lecsó az egyik kedvenc egytálételem. Ki ne szeretné a kicsit csípős, magyaros ízeket?
TovábbGulyásleves vörösborral
Egyszer egy vendégségben hallottam arról, hogy a a háziasszony vörösborral készíti a gulyáslevest.
TovábbCéklapüré recept
Egy étteremben találkoztam a következő finomsággal. Grill húst rendeltem, amit céklapürével párosítottak. Aki szereti a céklát, annak a foga fájni ...
TovábbRozmaringos csirke
Rozmaring az egyik legjobb fűszer, amit használtam és amit elég gyakran használok. Nagyon egyszerűen lehet finom vacsorát készíteni belőle.
TovábbCukkinis penne
Egy nagyon könnyű és nagyon gyors receptről van szó, hosszabb időt csak a penne elkészítése tesz ki, a feltét sokkal ...
TovábbCéklasaláta recept
A cékla az egyik legfinomabb savanyúság és köret, nagyszerűen kiegészíti a sült húsokat, mi magyarok általában pörkölt mellé fogyasszuk.
TovábbFűszeres csirkeszárny kukoricabundában
A következő fogás ideális gyors vacsorákhoz, ebédekhez és ráadásul ötletes is! A receptet köszönjük Kautz Józsefnek!
TovábbFehérboros mindent bele krémleves
A zöldség levesekben az a jó, hogy nem kell foglalkoznunk, milyen alapanyagokat válogatunk össze, jöhet minden, ami a hűtőben vagy ...
TovábbKolbásszal töltött karaj
A következő fogást általában krumplipürével és párolt lilakáposztával, vagy rizzsel és céklával szoktam készíteni. Mindegy mivel, magában is nagyon finom. ...
TovábbFűszeres sütőtök
A minap szép tököt találtam a piacon és rögtön meg is jött a kedvem egy kis tök sütéshez.
Tovább