Választott hozzávaló: Borecet
Andalúz gazpacho
Kánikulában kiváló étel, nem kell a meleg konyhában órákat eltölteni, jól behűtve hűsítő, s nem utolsó sorban egy vitaminbomba.
TovábbDinnyés görög saláta fetával és olívabogyóval
Erre a salátára háromszorosan is illik a görög jelző. Egyrészt görögdinnyéből készült, ráadásul görög importból származó dinnyéből (a magyar még ...
TovábbGazpacho HobbyChef módra
Spanyolországban Gazpacho néven, míg Portugáliában Gaspacho-ként ismert. Hideg paradicsomleves, főzés nélkül.
TovábbSzalámis pizza gazdagon
A tv-ben láttam egy pizzareklámot és egyből megkívántam. Nosza másnap szalámis pizzát sütöttem, de paradicsomsalátát is készítettem hozzá.
TovábbSörrel sült malac sütőtökkel és lilakáposztával
Sörrel sült malacot ettem, párolt sütőtökkel és finom vörösboros lila káposztával. Fejedelmi volt.
TovábbÉdes-savanyú uborkasaláta
A következő saláta receptet sokat készítjük finom sült oldalas mellé. Finom savanyú és édes egyszerre. Megéri kipróbálni!
TovábbZöldséges lencse
Egy finom és egyben érdekes receptet szeretnék veletek megosztani. Az egyik ismerősömtől kaptam ezt a receptet, amit a 90 napos ...
TovábbParadicsomos vinaigrette
Szeretnénk egy jó kis fűszeres, paradicsomos szószt készíteni egy egyszerű salátához?
TovábbNyári krumplisaláta almával
A burgonya saláta mindig jó választás, ha gyorsan keresünk valami kiegészítő fogást sült vagy BBQ partik sült ételei mellé.
TovábbHallal töltött sushi
A sushi jellegzetes japán étel, nem mindenki van oda a nyers halas változatért.
TovábbEcetes birsalma (savanyúság)
Faluhelyen sokat készítenek ilyet a régi öregek, azt hiszem egy hollókői étteremben ettem először.
Tovább