Leveles és kelt tészták kategória

Hamis pisztácia tekercs, tökmagliszttel

Értékelés: (5 / 5)

A tökmaglisztnek van egy áldásos tulajdonsága, álcázásra is használható! Ha kevés mandulaaromát adunk hozzá pisztácia, ha kicsit többet, akkor marcipán ...

Tovább

Narancsos márványkalács

Értékelés: (5 / 5)

Ha egyszerűen kellene jellemeznem, azt mondanám Isteni! :) Egy jó sűrű tészta-valamivel lágyabb, mint a banánkenyéré-, még is olyan omlós, mikor ...

Tovább

Édes pogácsa

Értékelés: (5 / 5)

Az egyik kedvenc húsvéti receptem következzék, egy egyszerű édes pogácsa recept. Fogyasszuk vajjal, lekvárral megkenve. Összekeverjük a lisztet, a sütőport, ...

Tovább

Jóság szelet

Értékelés: (3 / 5)

A leveles tészta kedvelőknek egy habos, meggyes finomság

Tovább

Pampuska fokhagymásan

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Igazán egyszerű elkészíteni, annál is egyszerűbb eltüntetni! :D Úgy jár rá az ember, mint maci a mézre

Tovább

Kakaós rózsa csiga, kelesztés nélkül

Értékelés: (5 / 5)

Kelesztés nélküli csigácskák, azaz rózsacsigák, muffin formában sütve :) Puha és finom, na és gyorsan megvan!

Tovább

Rakott kalács

Értékelés: (5 / 5)

Nem mindennapi kalács, minden alkalomra :) Az eredeti recept annyira nem tetszett, így a foszlós kalács receptje szerint készítettem.

Tovább

Fonott kalács kakaóval töltve

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Miután először kedvet kaptam a kakaós fonott kalács elkészítéséhez egy hétvégén, utána szinte minden hétvégén az volt a kívánság, hogy ...

Tovább

Csörögefánk Marcsi módra

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (3.7 / 5)

Farsang idején nagy kedvenc. Szórjuk le jól porcukorral, de lekvárral is ugyanolyan jó!

Tovább

Gyors sajtos csiga

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (3.8 / 5)

Érdemes elkészíteni, mert nagyon finom, könnyű tésztája van. A tölteléket bátran variálhatjuk

Tovább

Leveles tészta házilag

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (3.3 / 5)

Ezentúl nem gond, ha a leveles tészta véletlenül lemarad a bevásárló listáról vagy netán nem kerülne ki a fagyasztóból időben. Nem ...

Tovább

Marcsi farsangi fánkja

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (4.3 / 5)

Ezt a fánkot csak akkor kell keleszteni, amikor már kiszaggattad, vagyis csak közvetlenül sütés előtt.

Tovább