Halételek kategória

Garnélarákos tejszínes spagetti

Fogás:
Értékelés: (3.8 / 5)

A bolti, fagyasztott garnélarákokat tejszínesen elkészítettem és spagettivel tálaltam.

Tovább

Kagyló tengerész módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót ismét citromosan készítettem el, de a hozzávalókon kicsit változtattam.

Tovább

Citromos kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan készítettem, fehérborral bolondítottam. Igazán finomra sikeredett.

Tovább

Kagyló fokhagymás módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Úgy döntöttünk, hogy a kagylót fokhagymásan készítjük el. Nem hibáztunk, mert nagyon finom lett.

Tovább

Fehérboros kagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót citromosan elkészítettük, fehérborral megbolondítottuk. Finom volt, minden elfogyott.

Tovább

Koktélrák fokhagymás szószban

Értékelés: (5 / 5)

A bolti fagyasztott koktélrákokat pikáns, fokhagymás szószban tálaltuk.

Tovább

Pikáns rizzsel töltött kagyló

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A kagylót hagymás-rizses megtöltöttük, pikánsan fűszereztük. A végeredmény nekünk nagyon ízlett!

Tovább

Ecetes kékkagyló recept

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Érkezzen egy kis különlegesség is. A kékkagyló az Atlanti-óceán északi részén és Japán partjainál honos, vitaminokban és fehérjékben gazdag étel.

Tovább

Spárgás rántott nyelvhal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Amióta megkóstoltattam a családban a nyelvhalat, azóta mindig kérdezik, hogy mikor lesz megint. :) Most spárgával tekertem össze és sütöttem ...

Tovább

Fenyőmagos tintahal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Magyar konyhának kicsit extra kategória, de különlegességnek pont jó.

Tovább

Tengerihal-filé mediterrán módra

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Ezt a receptet az egyik nagyon jó ismerősömtől kaptam meg. Kicsit féltem tőle, de nagyszerű ebéd lett a vége.

Tovább

Aranykeszeg sóban sütve

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Aranykeszeget ki evett már? Finom, ízletes húsa van, sóban sütve pedig egyenesen királyi lakoma.

Tovább