Választott hozzávaló: Zsemle
Vörösboros-gombás szarvasragu zsemlegombóccal
A vad ételek elkészítése mindig is az én reszortom volt, ezért ismét örömmel vállaltam el ezt a remek finomságot. A ...
TovábbKaviáros tojás medvehagymával
Vettem a boltban jó kis kaviárt, reggelire csipegettem is belőle. :) Egy igazi csemege.
TovábbTejszínes zellerkrémleves pirított mogyoróval
Tejszínes zellerkrémlevest készítettem, de nem is akármilyen módon! Fehérborral kicsit bolondítottam, valamint pirítóssal, pirított mogyoróval és reszelt sajttal szórtam meg. ...
TovábbZöldséges fasírt leveles tésztában sütve
Öltöztessük ünnepi ruhába fasírtunkat, majd seperjük be az elismerő szavakat! ;)
TovábbTöltött dagadó egyszerűen
Amikor nem szeretnénk nagyon sokat pepecselni a töltelékkel, akkor ezt az egyszerű változatát érdemes elkészíteni a töltött dagadónak.
TovábbMajonézes saláta tojással és kecskesajttal
Sokféle majonézes salátát készítettem már, de ez az egyik nagy kedvencem.
TovábbAvokádós-mozzarellás saláta
Ismét egy nagyon finom avokádós-mozzarellás saláta, amit érdemes elkészíteni.
TovábbGombás, baconos töltött csirkecombok
Ízlésünk és fantáziánk szerint variálhatjuk a tölteléket. Én most bacon szalonnával,hagymával,gombával és főtt tojással turbóztam fel a tejben áztatott zsemléket!
TovábbMentás medvehagyma-krémleves sajttal
A hagymákat, mentát és a krumplit felvágom, egy gerezd fokhagyma kivételével.
Tovább