Kolbásszal, tojással töltött fasírt

2013-12-23
  • Hány főre: 10-15
  • Előkészítés: 60 perc
  • Főzési/Sütési idő: 30 perc
  • Elkészítés: 1:30 p

Baráti összejövetelre szívesen készítem.

Ezeket szerezd be:

  • 1kg darált hús
  • 1 szál kolbász
  • 4 db tojás a fasírthoz +4 db főtt tölteléknek
  • 2 vöröshagyma
  • fokhagyma
  • petrezselyem
  • 2 db zsömle
  • füszerek (só, bors, majoranna, pirospaprika, esetleg töltelékek fűszere)

1. Lépés

Hagyományos módon összekeverjük a fasírtot, megtöltjük tojással, kolbásszal (érdemes a bőrét lehúzni), felgöngyöljük és szemlemorzsával megszórjuk. Sütőben jól megsütjük .
Amikor kihűlt, óvatosan szeleteljük, majd ízlés szerint díszítjük.

Jó étvágyat!

Nem mindegy mit eszünk :) Nézz körbe a Felfal-lak-ban.

Értékelések

(3.7 / 5)

3.7 5 3
Értékeld a receptet!

3 személy értékelt

5 376 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkés cukkinifasírt

  • Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival

  • Húsgolyók bárányból

  • Cevapcici grillezett zöldségekkel

  • Fasírt krumplival, cukkinival és sült sütőtökkel

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    263 kcal
  • Zsír

    13.3g
  • Szénhidrát

    6.9g
  • Fehérje

    26.6g
  • Koleszterin

    204mg
  • Cukor

    1.7g