Kolbásszal, tojással töltött fasírt
2013-12-23- Típus: Fasírt receptek
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 10-15
- Előkészítés: 60 perc
- Főzési/Sütési idő: 30 perc
- Elkészítés: 1:30 p
Baráti összejövetelre szívesen készítem.
Ezeket szerezd be:
- 1kg darált hús
- 1 szál kolbász
- 4 db tojás a fasírthoz +4 db főtt tölteléknek
- 2 vöröshagyma
- fokhagyma
- petrezselyem
- 2 db zsömle
- füszerek (só, bors, majoranna, pirospaprika, esetleg töltelékek fűszere)
1. Lépés
Hagyományos módon összekeverjük a fasírtot, megtöltjük tojással, kolbásszal (érdemes a bőrét lehúzni), felgöngyöljük és szemlemorzsával megszórjuk. Sütőben jól megsütjük .
Amikor kihűlt, óvatosan szeleteljük, majd ízlés szerint díszítjük.
Jó étvágyat!
Értékelések
(3.7 / 5)
3 személy értékelt
5 376 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
263 kcal -
Zsír
13.3g -
Szénhidrát
6.9g -
Fehérje
26.6g -
Koleszterin
204mg -
Cukor
1.7g