Kaviáros tojás medvehagymával

2014-06-12
  • Hány főre: 1
  • Előkészítés: 5 perc
  • Főzési/Sütési idő: 10 perc
  • Elkészítés: 15 perc

Vettem a boltban jó kis kaviárt, reggelire csipegettem is belőle. :) Egy igazi csemege.

Ezeket szerezd be:

  • 1 db tojás
  • 2 evőkanál kaviár (piros)
  • 0.5 db paradicsom
  • 1 szelet citrom
  • 1 levél medvehagyma
  • só (ízlés szerint)
  • őrölt fekete bors (ízlés szerint)
  • 1 db zsemle
  • 1 evőkanál vaj

1. Lépés

A tojást keményre főzöm.

2. Lépés

A tojást felszeletelem. A paradicsomot félbevágom. A zsemlét megvajazom. A citromból vágok egy szeletet.

3. Lépés

Tálaláskor a tojásokat egy tányérra rendezem, facsarok rá citromot, mellé a zsemle egy szeletét rakom, teszek rá kaviárt.

4. Lépés

Medvehagymával és egy citromszelettel díszítem.

Egy világotjárt nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, kalandozásai Gastronomiában.

Értékelések

(5 / 5)

5 5 1
Értékeld a receptet!

1 személy értékelt

2 527 megtekintés

Kapcsolódó receptek:
  • Pizzasonkás-sajtos szendvics

  • Fincsi Focaccia recept

  • Túrós puliszka

  • Katicabogaras szendvics

  • Rakott kenyér

Tápérték információk

1 adagra vonatkozik!

  • Energia

    377 kcal
  • Zsír

    20,9 g
  • Koleszterin

    304 mg
  • Szénhidrát

    27,2 g
  • Cukor

    4 g
  • Fehérje

    16,2 g