Baconos peszto tészta
2012-07-05- Típus: Pestos tészták
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 20 perc
- Elkészítés: 30 perc
Olasz ételkülönlegesség, amihez nem kell más csak egy kis előkészített peszto.
Ezeket szerezd be:
- 300 g tészta
- 140 g bacon szalonna
- 1 kis fej vöröshagyma
- 100 ml tejszín
- 100 g pesto
- só, bors
1. Lépés
Forraljuk fel a tésztát bő sós vízben. A szalonnát pirítsuk meg serpenyőben, amíg ropogós lesz és a vége felé adjuk hozzá a hagymát és megpirítjuk. Hozzáadjuk a tejszínt, és főzzük alacsony lángon, amíg a tészta elkészül.
2. Lépés
Szűrjük le a tésztát, és keverje hozzá a pesto és a szalonnás-tejszínes keveréket. Sóval és borssal ízesítjük és tálaljuk azonnal.
Értékelések
(3.7 / 5)
3 személy értékelt
9 851 megtekintés
Kapcsolódó receptek:
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
934 kcal -
Összes zsír
55 g -
Szénhidrát
64,8 g -
Fehérje
43,2 g