Buciban sült camembert
2015-01-29- Típus: Sült sajt receptek
- Nemzetiség: Hungarikum
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 1
- Előkészítés: 5 perc
- Főzési/Sütési idő: 15 perc
- Elkészítés: 20 perc
Egyszerű, de nagyszerű, amit akár főételként is fogyaszthatunk.
Ezeket szerezd be:
- 1 db zsemle (buci)
- 9 dkg camembert sajt
- 1 gerezd fokhagyma
- só (ízlés szerint)
- őrölt fekete bors (ízlés szerint)
- 0.5 dl fehérbor
- olívaolaj (extraszűz)
1. Lépés
A fokhagymát felszeletelem.
2. Lépés
A buci tetejét levágom, a belsejét kikaparom, öntök bele fehérbort és olívaolajat, sózom, borsozom.
3. Lépés
Belehelyezem a sajtot. A sajtba metszek nyílásokat, s ebbe teszem a fokhagyma szeleteket.
4. Lépés
Egy serpenyőben a bucit olívaolajon megpirítom.
5. Lépés
Jégsalátaleveleken tálalom.
Értékelések
(5 / 5)
2 személy értékelt
2 374 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
483 kcal -
Zsír
26,7 g -
Koleszterin
0 mg -
Szénhidrát
27,7 g -
Cukor
3,6 g -
Fehérje
23,1 g