Választott hozzávaló: Zeller

Tejfölös marhagulyásleves nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom és laktató. Kenyérrel akár egytálnak is elmegy. Próbáljátok ki!

Tovább

Fehérboros retekleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

A leveshez a piacon óriási retkeket vettem. A levest fehérborral bolondítottam.

Tovább

Paradicsomos krumpli

Fogás: Cimkék: ,
Értékelés: (5 / 5)

Egyszerű főzelék, melyet nyáron frissen szedett paradicsommal, télen pedig sűrített paradicsommal készítek.

Tovább

Marhahúsleves metélttésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy finom leves, nem csak ünnepekre és vasárnapokra.

Tovább

Citromos csirkeragu leves

Fogás: Cimkék: , ,
Értékelés: (5 / 5)

Nagyon finom étel, érdemes elkészíteni. Ne ijedjünk meg a citromtól.

Tovább

Hamis tyúkhúsleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gyors, meleg levesre vágytam, de nem akartam órákig főzőcskézni, s csirkeaprólék sem volt itthon.

Tovább

Gombás-zöldséges-tejszínes tagliatelle

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Imádom az olaszos ízeket, ezért ezzel a tésztával hódolok az olasz konyhának.

Tovább

Vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával és kolbásszal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Mert nem csak babgulyás van. Finom vörösboros lencsegulyás füstölt tarjával, kolbásszal és nokedlivel.

Tovább

Pulykanyak húsleves orsótésztával

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Kedvenc húslevesem. Ez alkalommal igencsak méretes példányokat sikerült vennem. Egy lábasba beleteszem a nyakakat, felengedem vízzel, s elkezdem főzni.

Tovább

Karfiolleves tejföllel és fehérborral

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyszerű karfiolleves után most itt egy gazdag változat.

Tovább

Tejfölös babgulyás sült sertésoldalassal

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Szeretem a gulyás minden fajtáját, bár bográcsban főzve az igazi, azért így is ehető volt ez a babgulyás.

Tovább

Vörösboros gulyásleves chilivel és nokedlivel

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Egy gazdag leves, igazi Hungaricum: Echte ungarische Gulaschsuppe. A fazékba teszek kevés olajat, ezen megpirítom a szalonnát, majd az apróra ...

Tovább