Választott hozzávaló: Spárga

Spárgakrémleves recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Most hétvégén az egyik helyi élelmiszerboltba gyönyörű szép spárgák érkeztek. Azonnal rá is csaptam, és finom krémlevest készítettem belőle.

Tovább

Rántott spárga

Értékelés: (5 / 5)

Ki gondolta volna, hogy a spárgát nem csak párolva vagy salátákban fogyaszthatjuk, de ugyanúgy ránthatjuk is?

Tovább

Sonkás-spárgás felfújt

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Az egyik kollégám ebédre hozta be. Megtetszett, ezért elkértem a receptet.

Tovább

Spárgás Clafoutis

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A clafoutis (ejtsd: klafuti) a franciaországi limousini régióból származik. Most a spárgát használtunk fel, megjegyzem sikerrel.

Tovább

Spárga leveles tésztában

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárgakedvelőknek kötelező recept. Szerintem nagyon finom rágcsálnivaló!

Tovább

Tojásos spárga

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A spárga finom és egészséges. Fogyókúrázóknak én különösképp ajánlom. Most csak egyszerűen, tojással készítettem.

Tovább

Sült spárga

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

A jó idő eljövetelével a grillen sütött finom húsok mellé spárgát is készíthetünk, de aki fogyózik, az magában is eheti.

Tovább

Spárgasaláta recept

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Aki szereti a spárgát, annak szól ez a recept. Bár én nem vagyok oda érte, de így már megeszem. Próbáljátok ...

Tovább

Manchai leves

Fogás: Cimkék:
Értékelés: (5 / 5)

Vicces, de amikor elsőnek hallottam a manchai levesről, azt hittem, hogy valami kínai ételről van szó. Persze később kiderült, hogy ...

Tovább

Spárgás csemege

Értékelés: (5 / 5)

A spárgát megkínáltam főtt tojással, tejfölös szósszal és az egészet megszórtam sajttal. A receptért kattints a továbbra.

Tovább

Pulykamell spárgás mártással

Értékelés: (5 / 5)

Párom ezt a spárgás ételt rendelte. Nem is maradt semmi se a tányérján.

Tovább

Spárga krémleves

Fogás:
Értékelés: (5 / 5)

Tudom, hogy nyáron nem annyira kedveljük a meleg leveseket, pedig gondolnunk kell a folyadékbevitelünkre.

Tovább