Spárga leveles tésztában
2013-05-23- Típus: Leveles tapas
- Nehézség: Könnyű
- Hány főre: 2
- Előkészítés: 10 perc
- Főzési/Sütési idő: 12 perc
- Elkészítés: 22 perc
A spárgakedvelőknek kötelező recept. Szerintem nagyon finom rágcsálnivaló!
Ezeket szerezd be:
- 1 csomag leveles tészta
- 6-8 db spárga
- 50 g reszelt sajt
- 1 tojás
- szezámmag
- só és bors ízlés szerint
1. Lépés
Melegítsük elő a sütőt 220°C-ra. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Bontsuk ki a leveles tésztát, és vágjuk 6 egyenlő csíkra.
2. Lépés
Öblítsük le a spárgát, pattintsuk le a fás, vastagabb végét. Finoman sózzuk és borsozzuk.
Reszeljünk sajtot minden egyes leveles tészta csíkra, helyezzük bele a spárgát, majd tekerjük fel.
3. Lépés
A leveles tésztát kenjük meg tojással és megszórjuk szezámmaggal. Tegyük a sütőbe, és süssük 10-12 percig.
Értékelések
(5 / 5)
1 személy értékelt
5 860 megtekintés
Tápérték információk
1 adagra vonatkozik!
-
Energia
676 kcal -
Zsír
51.6g -
Szénhidrát
25.3g -
Fehérje
28.4g